Verslag van de BBQ voor alle Dorpsbewoners

Voor het bestuur begon de BBQ al een dag eerder met het opzetten van de tent en het inrichten van het terrein. Op de ochtend van de BBQ werden de laaste voorbereidingen getroffen. Het feest kon beginnen.

Het was heerlijk weer. Aan het begin een paar spettertjes, maar niemand trok zich daar iets van aan.

Er waren iets minder aanmeldingen dan twee jaar eerder, maar ruim voldoende om het gezellig te hebben. Er werd door jeugd, jong en oud druk gebabbeld en de sfeer is uitstekend. Velen ontmoeten oude bekenden.

Dan kan de BBQ echt beginnen. Behalve vlees is er ook een saladebuffet en bij een kraam zijn drankjes verkrijgbaar.
Om half 9 wordt er afgesloten met een rondje koffie.

Als (bijna) iedereen weg is gaat het bestuur aan de slag om de spullen op te ruimen. De volgende dag wordt de rest opgeruimd, wordt er schoongemaakt en de tent afgebroken.

Het bestuur kijkt terug op een zeer geslaagd jubileumfeest. Dat doen we over 2 jaar weer !

Dit was de aankondiging:

LetsBBQ

Zet in uw agenda !

zaterdag 8 September houden we de 2-jaarlijkse Dorps BBQ bij Fort Penningsveer voor leden en niet-leden.

U kunt zich hiervoor inschrijven. De flyer die hier onder staat kunt u downloaden door er op te klikken.

Aanmelden: evenement@dorpsvereniging.nl

FlyerBBQ2018