Tijdens de jaarvergadering begin 2007 van de Dorpsvereniging is besloten om dat jaar (2007) een fotowedstrijd te houden.

Aan de deelname van de wedstrijd waren uiteraard enkele voorwaarden verbonden. O.a.:
- De deelname staat alleen open voor leden van de vereniging.
- Het onderwerp moet Haarlemmerliede, Spaarnwoude en omliggend gebied betreffen.
- De foto moet bij voorkeur in 2007 gemaakt zijn.
- Elk lid mag maximaal 10 foto's inzenden.
- De foto's moeten uiterlijk 31-12-2007 in het bezit van het bestuur zijn, eerder mag natuurlijk ook.
- Afhankelijk van het aantal ingezonden foto's maakt het bestuur een voorselectie van de foto's. De aanwezigen op de jaarvergadering in januari 2008 kiezen uiteindelijk de winnaars.
- Alle ingezonden foto's worden eigendom van de Dorpsvereniging en worden aan het Foto-archief van de Dorpsvereniging geschonken.

Tijdens de jaarvergadering begin 2008 werden 36 foto's getoond waar op de aanwezige leden een stem konden uitbrengen. De bestuursleden stemden niet mee.
Uitslag:
1e: foto nr.7 van Nico Molenaar
2e; foto nr.34 van Chris Buzink
3e/4e: foto's nummer 34 en 35 met evenveel stemmen.

Naar de Foto pagina.