IMG2217Na het succes van 2 jaar geleden organiseerde de Dorpsvereniging ook dit jaar weer na de kerst-mis een kerst-avond-evenement bij de Paardenmuur. IMG1

De Kerststal bij de Paardenmuur was ook dit jaar weer gerealiseerd door Jan en Bets Hulsbosch. De Dorpsvereniging zorgde weer voor warme chocolademelk en glühwein.

Het kerkkoor had ook dit jaar zijn medewerking toegezegd om bekende liedjes te zingen en we zongen natuurlijk allemaal mee.

Er waren ca. 60 belangstellenden die elkaar een zalig kerstfeest toewensten en genoten van de gezellige sfeer en het mooie weer.

Weer zeer geslaagd dus !

IMG2219 IMG2218

foto's: chris buzink
.

Aankondiging:

Na het succes van 2 jaar geleden organiseerd de Dorpsvereniging dit jaar weer een kerst-avavond-evenement bij de Paardenmuur.

Maandag avond 24 december 2018
na de mis van 20:00 uur
(dus ca. 21:15 uur)

De Kerststal is ook dit jaar weer gerealiseerd door Jan en Bets Hulsbosch. De Dorpsvereniging zorgt weer voor warme chocolademelk en glühwein.

Het kerkkoor heeft ook dit jaar zijn medewerking toegezegd om bekende liedjes te zingen en we zingen natuurlijk allemaal mee.