Fietsdag2014

Verslag:

Aan de fietsdag hebben namens de Dorpsvereniging twee groepen meegedaan met totaal 19 personen. Ze hebben het allemaal uitgereden en waren nog op tijd binnen ook. Ze hebben dus een aardig bedrag voor de Dorpsvereniging bij elkaar gefietst.

Er moest stevig gefietst worden, want er stond een stevige wind. Gelukkig hadden we die op de open dijken boven het kanaal in de rug.

Het aantal deelnemers uit onze omgeving was niet zo groot als gehoopt, maar dat kwam doordat de Fietsdag samenviel met het Zomerfeest in Spaarndam.
Buiten dat was de Fietsdag weer uitstekend georganiseerd door de RaboBank.

Op de foto hiernaast 1 van de twee groepen die namens de Dorpsvereniging mee reed.

Dit was de Aankondiging:

Zondag 21 september aanstaande is het zover, Rabobank IJmond organiseert de Rabobank Fietsdag. Verenigingen die zich hebben ingeschreven kunnen tijdens deze fietsdag geld bij elkaar fietsen voor de club. De tocht is ongeveer 31,5 kilometer lang en voert langs allerlei mooie plekken in de regio.
U kunt op sportieve wijze geld verdienen om de clubkas te spekken. Voor iedere deelnemer die de fietsroute uitrijdt ontvangt de vereniging € 12,50 voor de clubkas.

De Dorpsvereniging heeft zich ingeschreven, maar ook niet-leden mogen mee rijden namens de Dorpsvereniging.

Doe ook mee!

Datum: zondag 21 september 2014

Start tijd: tussen 12:00 en 12:30 uur

Waar starten: in Velserbroek; bij De Hoeksteen, De Weid 24.

Start nummer: 130 (Dorpsvereniging)

Bij de start ontvangt u een Routeboekje met een Stempelkaart.

U kunt onderstaande Flyer downloaden

_______________________________________________________________________________________________

item1
item5