IMG0455

Verslag:

De Rabobank IJmond organiseerde weer het Rabobank Sponsor-Fietsdag evenement. Deelnemers konden daarmee sportieve wijze geld verdienen voor de clubkas van hun vereniging. Er deden ca.150 verengingen mee. Ook de Dorpsvereniging was van de partij, met 8 deelnemers. Dat zijn niet zoveel leden als vorig jaar, maar waarschijnlijk speelde het samenvallen met de open monumentendagen ons dit jaar parten. 

Het was prachtig fietsweer en de 30km lange route route was weer mooi. Op de stempelplaatsen waren muziek korpsen en koren te horen en te zien. Alles bij elkaar een prachtig evenement. 

Alle deelnemers van de Dorpsvereniging hebben onder leiding van Theo Vink de rit binnen de gestelde tijd volbracht en zo 100 euro voor de Dorpsvereniging verdiend.  

Op de 3 foto's hiernaast onze deelnemers op de Zeedijk tussen Heemskerk en Buitenhuizen.

WP001449WP001446

 

Dit was de Aankondiging:

item5

 

Zondag 13 september 2015 is het weer zover, Rabobank IJmond organiseert dan weer het Rabobank Sponsor-Fietsdag evenement. Verenigingen die zich hebben ingeschreven kunnen tijdens deze fietsdag geld bij elkaar fietsen voor de club. De tocht is ongeveer 30 kilometer lang en voert langs allerlei mooie plekken in de regio.
U kunt op sportieve wijze samen met de bestuursleden geld verdienen om de clubkas te spekken. Voor iedere deelnemer die de fietsroute uitrijdt ontvangt de vereniging € 12,50 voor de clubkas.

De Dorpsvereniging heeft zich ingeschreven. We hopen dat zoveel mogelijk leden en niet-leden mee rijden ten gunste van de Dorpsvereniging.

Doe ook mee!

Datum: zondag 13 september 2015

Start tijd: 11:00 uur

Waar starten: in Velserbroek; bij De Hoeksteen, De Weid 24.

Start nummer: 148 (Dorpsvereniging)

Bij de start ontvangt u een rugtasje met o.a. het Routeboekje met een Stempelkaart.

U kunt onderstaande Flyer downloaden

 

Let wel: we hoeven niet persé met de gehele groep gezamenlijk te fietsen. Er kan in kleinere groepen gestart worden. Aangezien we rekening moeten houden met de oversteek via de ponten (Velsen en Buitenhuizen) is het verzoek om wel zoveel mogelijk aan de toegewezen vertrektijd te houden.

 

meer info over deelname vind u ook op de site van de Rabobank:
https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/ijmond/rabobank_fietsdag/

*

item1
item4
item6